Кадър: БТВБившият образователен министър проф. Сергей Игнатов говори за онлайн

...
Кадър: БТВБившият образователен министър проф. Сергей Игнатов говори за онлайн
Коментари Харесай

Проф. Сергей Игнатов: Разпространението на коронавируса съвпадна с политически и финансови интереси в глобален план

Кадър: БТВ

Бившият учебен министър проф. Сергей Игнатов приказва за онлайн образованието и разпространението на ковид в " Тази заран " по БТВ.

 

Онлайн образованието увеличи качеството на просветителния развой, защото имахме съвсем 100 % наличие на студентите. Дистанционното образование увеличи и дисциплината на преподавателите, тъй че сега се работи от първата секунда до последната, сподели проф. Сергей Игнатов.

,,Онлайн образованието обаче има и своите недостатъци, защото не можем да кажем, че бъдещето принадлежи на него. В последна сметка животът в един университет би трябвало да е на първо място публичен живот``, означи проф. Игнатов, написа Novini.bg.

Трябва да свикнем със съществуването на този ковид, чието разпространяване съответства с разнообразни политически и финансови ползи в световен проект. Смятам, че напролет нещата ще стартират постепенно да се обясняват, тъй като в този момент държат целия свят като в изискванията на комунистическо общество, уточни той.

На въпрос за политическата конюнктура в страната проф. Игнатов съобщи, че тя е такава, каквато е в целия Европейски Съюз и напомни, че посредством митингите жителите отстояват своите права.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР