Кадър: БТВАкцията срещу мен е една демонстрация, за да може

...
Кадър: БТВАкцията срещу мен е една демонстрация, за да може
Коментари Харесай

Кметът на Стрелча: Акцията срещу мен е демонстрация, за да може да бъда омаскарен за изборите

Кадър: БТВ

Акцията против мен е една проява, с цел да може да бъда омаскарен за идните избори през октомври. Това съобщи в предаването „ Тази събота ” пож БТВ кметът на Стрелча Стойно Чачов, наричайки случилото се фарс.

Преди дни Икономическа полиция влезе в постройката на Община Стрелча, с цел да ревизира кмета. Полицията нахлу там по сигнал, че когато е стъпил в служба, той е предиздвикал цялата общинска администрация да подпише молби за овакантяване без вписана дата.

„ Той пристигна и си подаде молбата за овакантяване по взаимно единодушие, а аз я одобрих ”, сподели кметът на Стрелча, допълвайки, че политиката му към чиновниците постоянно е била „ демократична и правилна, граничеща с другарство ”.„ Не може да се вършат такива показни неща поради това, че един чиновник е решил, че е уволнен непозволено ”, съобщи Чачов.

Той попита за какво, откакто от три години, както твърди въпросният чиновник, има напън от негова страна, чак в този момент, няколко месеца преди изборите, става ясно всичко.

Чачов съобщи, че няма спомен да е освобождавал основния инженер на общината поради непокорство.

„ Това не е първата инспекция против мен. Много преписки са завършили без съображение. Гледам хората с чиста съвест в очите, тъй като знам по какъв начин работя. Аз съм почтен и виновен човек. Въпрос на време е да се потвърди, че всичко е обикновено. Не чакам да ми бъдат повдигнати никакви обвинявания ”, добави кметът на Стрелча.„ След като видях, че има някаква напрежение и няма успеваемост, направих най-коректното нещо към моите чиновници, с цел да не ги отстранявам. Предложих тези от тях, които нямат предпочитание, не желаят да работят в този екип и не се усещат добре, просто да си подадат молба за овакантяване и да дойдат други хора ”, поясни Чачов.

Той изясни, че още няколко души са си подали молбите за овакантяване, а той им е споделил да си помислят преди да го създадат. Част от тях са си тръгнали, а други – не.

„ Не съм уволнил нито един човек, откогато съм кмет ”, безапелационен бе Стойно Чачов, допълвайки, че не се тормози от инспекцията, тъй като съвестта му е чиста.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР