кадър бТВЦелта на протеста е сваляне на правителството на Бойко

...
кадър бТВЦелта на протеста е сваляне на правителството на Бойко
Коментари Харесай

Предупреждение към депутатите: Кажете на Борисов, че е срамно и си тръгнете

кадър бТВ

" Целта на митинга е събаряне на държавното управление на Бойко Борисов и предварителни избори. Сега е моментът депутатите да покажат, че са българи и жители, да си тръгнат от това Народно заседание и да кажат на министър-председателя, че това, което прави, е срамно за България ". Това съобщи един от " Отровното трио " - пиар специалистът Арман Бабикян.

Пред Българска национална телевизия той беше безапелационен, че даже сега има нарушаване на цивилен права - с по-големи периметри за сигурност, с които да се пречи на протестиращи да отидат в " Триъгълника на властта ", съобщи.

Не знам какво ще стане оттук-насетне - в случай че не могат да ръководят, да си потеглят. Диалогът започва с оставка, с предварителни избори и доверие към Народното събрание - а не защита, и отбрана с водни оръдия, изброи Бабикян. Според него, когато властта нарушава законите, не може да знае какво да чака от " своите жители ".

Народното събрание ще продължи да работи - за рестарт, ето в този момент с предлагането за нова конституция имаме какво да работим. Това да се вършат метежи е малко по-странно от митинги, разяснява пред Българска национална телевизия депутатът от ГЕРБ Маноил Манов. " Тотален рестарт е единствено с Велико национално заседание ", добави той.

Колегата му от " Обединени патриоти " Александър Сабанов се тормози от митингите, само че не го видя като " внушителен " - тъй като било значимо какъв брой хора го избрали и какъв брой в този момент стачкуват. Сабанов, който е от Вътрешна македонска революционна организация, съобщи, че текат договаряния сред партията му и ГЕРБ и " все още няма решение " за поддръжка от страна на воеводите на плана за конституция на ГЕРБ. След парламентарното съвещание през днешния ден щяло да има и съвещание на Изпълнителната комисия на Вътрешна македонска революционна организация, с цел да се разиска защо има единодушие, а за през днешния ден няма да има подписи от депутатите от Вътрешна македонска революционна организация, сподели Сабанов. А от " Воля " също де факто жигосаха митинга, тъй като в този момент не било като първоначално - тогава излезли хора с чисти хрумвания и претенции, в този момент било друго.

" Воля " няма да подпише - когато предлагането влезе по съответния ред, ние ще го разгледаме и ще вземем решение, гласи позицията на партията все още.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР