Кадър БТВСъздава впечатление, че в името на приятелството си с

...
Кадър БТВСъздава впечатление, че в името на приятелството си с
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Румен Радев да се освободи от съветника си Пламен Узунов

Кадър БТВ

„ Създава усещане, че в името на другарството си с един човек, който може би не го заслужава, той е в положение да жертва втория мандат “, посочи водачът на „ Движение 21 “.

„ Преодоляването на нашествието на калинките занапред следва и размахът на служебното държавно управление единствено ни оказва помощ да понижим дилемите на идващото държавно управление “. Това сподели в изявление за бТВ водачът на „ Движение 21 “ и лидер на  кандидатдепутатската листата на „ Изправи се! Мутри вън! “ във Варна Татяна Дончева. Повод за думите й бяха рокадите, които прави служебното държавно управление. 

Тя разгласи, че приветства размаха на служебния кабинет, тъй като при такова настъпление на „ калинки “ би трябвало да има съответното контранашествие.

Дончева още веднъж посъветва президента Румен Радев да се освободи от съветника си Пламен Узунов преди да стартира кандидат-президентската акция наесен.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР