кадър: БтвМандатът изтича след няколко месеца, аз смятам, че трябва

...
кадър: БтвМандатът изтича след няколко месеца, аз смятам, че трябва
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Мандатът изтича след няколко месеца, да изчакаме редовните избори

кадър: Бтв

„ Мандатът изтича след няколко месеца, аз считам, че би трябвало да се изчакат постоянните избори. Може би е неотложно през това време всички непредставени (в парламента) политически партии да изготвят своите политически платформи и послания “. Това разгласи в изявление за предаването „ Тази събота “ по бТВ депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

„ Предстои след няколко месеца хората да изберат най-хубавите “, добави националният представител.

Според нея хората и най-много водачите на опозиционните партии не помнят обещанието на премиера и водач на ГЕРБ Бойко Борисов да подаде оставка на идващия ден, откакто се събират 160 гласа в Народното събрание за привикване на Велико национално заседание (ВНС).

„ Очаквам да има разговор, ще диря подобен разговор. Още през вчерашния ден споделих, че имам желание да предизвиквам експертен съвет, който да бъде от потвърдени престижи в правото. Следващата седмица ще обявим имената – хората от академичната общественост, някогашни конституционни съдии. Следва да има разговор и с неправителствените професионални организации, тъй като Конституцията визира всички сфери на публичния живот “, разяснява през днешния ден Атанасова.

Припомняме ви, че през вчерашния ден те бе определена за ръководител на новата краткотрайна парламентарна комисия, която да прегледа плана, импортиран от ГЕРБ, за нова Конституция.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР