Кадър БТВКойто е очаквал друго, е бил наивен“, заяви пред

...
Кадър БТВКойто е очаквал друго, е бил наивен“, заяви пред
Коментари Харесай

Д-р Николай Михайлов: Борисов трябва веднага да отстрани Симеонов

Кадър БТВ

„ Който е очаквал друго, е бил доверчив “, съобщи пред bTV и предаването „ 120 минути “ д-р Николай Михайлов по отношение на протичащото се в последните дни към Обединените патриоти. “Волен Сидеров и Валери Симеонов имат плитки пристрастености и много възпалими “, подсети той, представен от Блиц.

Сидеров желае да продължи и да приключи наред кариерата си в Европарламента, само че ще би трябвало да се конкурира с Ангел Джамбазки, счита доктор Михайлов. Сидеров и Симеонов играят играта си с обикновената цел да оцеляват и да пребъдат, сподели още той.

Д-р Николай Михайлов коментира Вътрешна македонска революционна организация и позицията в обединението. По думите му, Красимир Каракачанов стои устойчиво в ръководещата коалиция. Патриотите в политиката имат обаче проблем и той е систематичен, добави той.

Той разяснява и последните прояви на Валери Симеонов. По думите му, Бойко Борисов незабавно би трябвало да в профил Симеонов, само че това, изясни той, министър председателят няма да направи. Причината, съгласно Михайлов, е, че Борисов желае да приключи мандата си. „ Съдейки обаче по метода на политиката, която се води, концепцията за цялостен мандат няма по какъв начин да стане “, добави Михайлов.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР