Кадър БТВ и ФБ Слави ТрифоновКубрат Пулев критикува Бойко Борисов

...
Кадър БТВ и ФБ Слави ТрифоновКубрат Пулев критикува Бойко Борисов
Коментари Харесай

Кубрат Пулев при Цънцарова за Слави: Него го няма. Защо го няма?! Да излезе и да каже

Кадър БТВ и ФБ Слави Трифонов

Кубрат Пулев подлага на критика Бойко Борисов и Слави Трифонов.

България е страната на „ имаш ли човек “

" Гледам всички съвещания на Народно събрание. Понякога съм изумен по какъв начин е допустимо такива хора да се държат като в детската градина. 150 млн. костват едни избори. В последна сметка считам, че партиите и водачите им би трябвало да превъзмогнат персоналното его и да помислят за ползите на България. "

Това сподели в предаването  „ 120 минути “ по bTV Кубрат Пулев.

" Докога? Ако ръководещите и народните представители са алчни и раждат корупцията, защо приказваме?! Не считам, че Борисов се оправя съответно с пандемията. Цялата партия не съумя да се провежда по този начин, че хората да не се лутат. Обаждаха ми се на мен с молба да намеря доктор. Мъчил съм се да пратя кола за спешна помощ. Обаждах се на мой прочут във ВМА. За страдание използвах името си. България е страната на „ имаш ли човек “.

Всеки е оставен да се оправя самичък. Написах известие на Борисов, че не би трябвало да е по този начин. Не ми отговори. Свикаха конференция през нощта. Не сме врагове с Борисов.

Той се обвърза с хора, не мога да кажа какви са подмолните игри. Той не трябваше да го прави това нещо. В ГЕРБ има доста неща, които са несериозни. Надавам се Слави Трифонов да е добре, само че би трябвало да излезе и да приказва.

Аз съм самостоятелен. Ако някой ден хората смятат, че имат потребност от мен, за какво да не вляза в политиката. Някой ден. На този стадий не съм добил тази храброст. Не съм нерешителен, в противен случай, прекомерно смел съм. На България ѝ трябват хора, които да поведат народа.

Хората, които са дали своят вот за Има Такъв Народ се кефят на музиката, която прави Слави. Аз шапка му смъквам за шоуто. Много са почитатели, младежи, само че не си дават сметка, че е едно човек да прави шоу, друго да ръководи. Него го няма. Защо го няма?! Те са втора политическа мощ. Не е съществено да се поддържа връзка с постове. Слави те е очаквал, че дотам ще успее. не мога да кажа нищо неприятно за Румен Радев. Но ще кажа, че България заслужава мощен човек, а не да съставлява партията, която го е издигнала.

Г-н Борисов беше спечелил доверието ми в минало време. Да, канил ме е в политиката, канил ме е да бъда част от ГЕРБ. Отказах, тъй като имах кариера, която обичах. Не съм от хората, които обичат да козируват. ", допълни той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР