Кадър БТВЕ, заради такива репортажи не идвам в телевизията, заяви

...
Кадър БТВЕ, заради такива репортажи не идвам в телевизията, заяви
Коментари Харесай

Ревизоро се скара на Хекимян по БТВ: Не идвам в телевизията заради такива репортажи

Кадър БТВ

Е, поради такива репортажи не пристигам в малкия екран ”, съобщи пред бТВ Емил Димитров, министър на околната среда и водите, неудовлетворен от излъчен от малкия екран материал, че язовир ”Студена ” изпуска вода, който одобри като обвиняване, че той е предизвикал наводненията.

Повод за недоволството му стана репортаж на репортерът Стоян Георгиев от Батановци, който описваше протичащото се там като апокалипсис.

Министър Димитров упрекна водещия и репортера в откровени измислици.

" Ако го оставим на половина цялостен, ще кажете, че сме оставили града без вода. Има си планове, какъв брой поема язовира, какъв брой би трябвало да изпускаме. В идващите 14 дни отново ще изпускаме по 4-5 кубика. Хората не са застрашени ", безапелационен беше той.

Според него, река Конска в този момент приличала на Дунава и тя наводнила селата по течението.

" Дойде ужасно доста дъжд, това е, язовирът изигра ролята на буфер ", повтори той.

Варна имат опция да взимат вода от три места, само че не вършат нищо. Трябва да се направи тръбопровод за 3-5 млн. лева Но те и него няма да създадат. Затова съм обезпокоен. Дано да нямат проблем, да не стане някоя рецесия и някой тръбопровод да се спука и тогава да го схванат по сложния метод. Така решили, по този начин създали, това не е мой проблем, разяснява екоминистърът, съобщи Фрог.

Бургас имат сега вода единствено до август. Ако завали още няколко пъти, ще стигне за цялата година. Те просто нямат от кое място другаде да взимат вода и би трябвало да се грижим за тях, уточни Ревизоро.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР