Кадър БСТВНеприятна случка се разигра по време на изслушването на

...
Кадър БСТВНеприятна случка се разигра по време на изслушването на
Коментари Харесай

Мъж маска се появи зад гърба на Гешев, размаха банкноти и му поиска обяснение за КТБ

Кадър БСТВ

Неприятна преживелица се разигра по време на чуването на основния прокурор Иван Гешев в Правната комисия в Народното събрание през днешния ден. Мъж с маска мина зад тила му и размаха банкноти евро, като му потърси пояснение за това, което се е случило с КТБА и потъналите в нея пари.

Мъжът беше бързо изведен от залата, а Гешев резервира хладнокръвие, оповестява Novini.bg. Той прикани медиите обективно да показват обстановката. До напрежение не се стигна.

" Този човек, който стоеше зад мен, очевидно разполага с огромни финансови средства. Пак ще повторя, че това е политическа офанзива против прокуратурата. Така се разрушава държавността. Щом между тях не почитаме институциите, на никое място по света няма да ни почитат. Аз още веднъж ще повторя, че щом ме нападат значи си правя работата ", разяснява Гешев.

И добави още: Логично е да не ни харесват, само че мен това не ме интересува. Важно е да ни харесват българските жители.

Появи се информация, че въпросният жител е представител на уеб страницата Не!Новините. Именно по този начин е и влезнал в постройката на Народното събрание. 

Гешев още един път разяснява случая и се пошегува, че добре, че бил кротичък жител, а не някой чиновник на НСО с револвер.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР