Кадър: Бойко Брисов, фейсбукПремиерът в оставка Бойко Борисов обяви, че

...
Кадър: Бойко Брисов, фейсбукПремиерът в оставка Бойко Борисов обяви, че
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Аз ще се върна един ден

Кадър: Бойко Брисов, фейсбук

Премиерът в оставка Бойко Борисов разгласи, че един ден ще се върне, само че не посочи на каква позиция. Това стана по време на оповестяването на имената на министрите в кабинета, който той предлага.

" Аз ще се върна един ден - ще спра да накуцвам, ще си умря. Когато се активизирам, когато се види какво могат другите, аз ще се върна. Както какъв, няма никакво значение ", изясни водачът на ГЕРБ на претендентите за министри от кабинета, който партията ще предложи за нов кабинет, оповестява " Дневник ".

Номинираният за министър-председател Даниел Митов ще получи в 13 ч. от президента изследователски мандат за ново държавно управление. Два часа преди оповестения час на церемонията Борисов изненадващо се включи в профила си във " Facebook ". Излъчването беше от частната болница " Софиямед ", където - съгласно формалните известия - през вчерашния ден е бил опериран поради контузия в коляното в следствие от футболен мач. Той показа номинираните за министри и удостовери, че не има намерение да се яви в Народното събрание на следващия ден, макар че беше длъжен от депутатите да приказва в пленарната зала по националния План за възобновяване и резистентност.

В рамките на речта, която държа пред номинираните за министри най-после Борисов ги увери, че с Даниел Митов са " преговорили " завръщането му в някакъв предстоящ миг. " Вие сте претендент министър председатели, министри, вицепремиери, само че в този момент ме слушате. Не тъй като съм по-силен физически, тъй като съм потвърдил мъдростта си през тези години ", акцентира Борисов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР