Кадър: бойко Борисов, фейсбукБившият премиер Бойко Борисов се включи на

...
Кадър: бойко Борисов, фейсбукБившият премиер Бойко Борисов се включи на
Коментари Харесай

Борисов от Кръстова гора: Превърнаха парламента в място за лични вендети. Месеци на хаос, безвремие и нищо

Кадър: бойко Борисов, фейсбук

Бившият министър председател Бойко Борисов се включи онлайн във фейсбук профила си от Кръстова гора.

" Месеци на безпорядък, безвремие и нищо ", разяснява последните месеци Борисов. Той съобщи, че в обновения бюджет „ 1 лев за туризъм не е заложен, нито 1 лев за пътища. Как ще има напредък? ”, попита Борисов.

„ Превърнаха Народното събрание в място за персонални вендети. Лъжат пенсионерите за 2-3 месеца, че ще им дават пари ”, продължи той.  

Според него задачата на президента Румен Радев била точно да няма държавно управление. Борисов разяснява, че след януари икономическата конюнктура щяла да се утежни, оповестява " Нова телевизия ".

„ Всичките желаят да са съпротива след януари ”, сподели той.

Той насочи и рецензии към метода на осъществяване на изборите.

„ Не машината лъже, по-късно – с флашките, там стават лъжите. Като нямаме разписка да проверим, по какъв начин ще разберем ”, разяснява Борисов.

„ Ние сме първа политическа мощ, ние демонстрираме направеното. Хората знаят какво беше и какво е в този момент. Из цяла България ”, продължи Борисов.

Той разяснява и автомагистрала „ Хемус ”.

„ Как ще стопират „ Хемус ”? Това е ликвидиране на Северозапада. Нали говореха, че Петков ще докара над 600 вложители. Къде са им заемите? ”, попита Борисов.



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР