кадър: БНТЗа нова форма на протест намекна един от организаторите

...
кадър: БНТЗа нова форма на протест намекна един от организаторите
Коментари Харесай

Бабикян: Сезоните се сменят и ние ще сменим изненадите на протестите

кадър: Българска национална телевизия

За нова форма на митинг загатна един от уредниците на демонстрациите против властта  Арман Бабикян. В " Панорама` по Българска национална телевизия той разясни, че това е напълно обикновено след 100 дни на неодобрение.

Това ще бъде последното Великото национално въстание преди да се обогати инструментариумът за борба против властта. Ще се обогатят формите, сменят се сезоните, тъй че ще разнообразим изненадите. Преформулираме опциите и ще ги обогатим, съобщи Арман Бабикян.

На въпроса дали ще учреди партия той отговори: " Непрекъснато ми задават този въпрос. Започвам да се възнамерявам. Лично не мога да взема решение. Лично самичък нямам желание да върша партия. Сам човек нищо не може да направи. Ако хората на митинга решат, в случай че има още хора, които са съгласни. "

Аз съм член на партия от 10 години, само че не ми проличава. И не съм произнесъл за 100 дни нито един път името й. Защото на митинга не съм като член на партия, а просто като жител. И там има хора най-малко от 15 партии, сподели Бабикян.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР