Кадър БНТВладимир Каролев направи предложение за икономиките в ефир. Той

...
Кадър БНТВладимир Каролев направи предложение за икономиките в ефир. Той
Коментари Харесай

Каролев: Време е икономиките да се отворят наново, въпреки че COVID-19 няма да изчезне скоро

Кадър Българска национална телевизия

Владимир Каролев направи предложение за стопанските системи в ефир. Той разяснява и въпроса с влизането на България в Еврозоната.

Дали ще влезем в еврозоната и по кое време ще въведем еврото, зависи от тези, които ще ни пуснат. Ние сме малко непостоянни. Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия икономистът Владимир Каролев.

Когато има рецесия, не е наложително страните да харчат големи пари. В такива условия би трябвало да се дават пари на някои бизнеси, които затварят, само че не би трябвало да се следва апела " харчете колкото се може повече ". По този метод имаме по-големи отговорности в бъдеще, уточни Каролев.

Време е стопанските системи да се отворят отначало, макар че е ясно, че COVID-19 няма да изчезне скоро и това ще докара до повишаването на броя на инфектираните. Колкото по-рано политиците схванат, че би трябвало да се отворят бизнесите, толкоз по-скоро ще се възвърне международната икоономика. А пък, който го хване вирусът, би трябвало да се лекува, подчерта Владимир Каролев, написа Novini.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР