кадър: БНТТрагедия в БНТ. Почина един от монтажистите на националната

...
кадър: БНТТрагедия в БНТ. Почина един от монтажистите на националната
Коментари Харесай

Монтажист на БНТ почина след падане от скала по време на снимки

кадър: Българска национална телевизия

Трагедия в Българска национална телевизия. Почина един от монтажистите на националната телевизия Филип Петков, който беше прочут измежду сътрудниците си и приятелите си с прякора FlyPhil.

Филип е умрял неуместно, откакто е паднал от канара по време на фотоси, предава " Стандарт ". Петков си отиде от този свят доста млад, а всички в Националната телевизия потънаха в тъга.

Колегите на Филип споделят за него, че е бил неповторим човек със ужасно възприятие за комизъм, а в работата си е бил същински експерт. Често е вършел няколко действия eдновременно. Монтирал е безчет филми и репортажи. Голямата покруса не бе подмината и от лицето на Българска национална телевизия - Христина Христова, която е водещата на седмичния утринен блок в малкия екран.



" Пиша и търкам...не знам и за какво пиша, тя болката от загубата на другар не се изяснява. Но пъклен ме е яд- не е почтено! Човече, не е почтено по този начин! А обещанията " ще се забележим ", " време е за есенната фотосесия ", това твоето " ехааа "... по кое време?! О, Фил

...Не се отсрочва нищо за на следващия ден, няма(ме) време!

Вече липсваш. Затова всички пишем тук, тъй като ще ни липсваш и ни боли. Та да си го кажем... ", написа във Facebook Христова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР