кадър БНТТова, което казва САЩ, е, че на България не

...
кадър БНТТова, което казва САЩ, е, че на България не
Коментари Харесай

Политолог: САЩ казва, че на България не може да й се има доверие. Ако институциите не реагират, цялата нация може да падне курбан

кадър Българска национална телевизия

Това, което споделя Съединени американски щати, е, че на България не може да се има доверие. Това разяснява пред БНР политологът Димитър Аврамов. 

„ Какво следва след като българи бяха глобени по световния закон Магнитски, е доста сложен въпрос, тъй като той не и политически, а си е престъпна активност “, разяснява той.

„ Първият сигнал, който идва към България от страна сътрудник от НАТО е, че при такава конструкция на връзки вътре в обществените институти на България, на България не може да се има доверие.

Вторият сигнал пристигна от Европейски Съюз и Екологичен потенциал – у нас идва задача, която дискутира посочените проблеми, т.е. казусът е към този момент вътрешно европейски и ще има съответни въпроси към институциите у нас. И те би трябвало да дадат удовлетворителни отговор, с цел да не падне курбан цялата нация, това не би трябвало да се случва “, счита още Аврамов.

На въпрос за двамата българи от Агенцията да българите в чужбина и Манолев не са ли прекомерно дребни риби, Аврамов уточни, че една цяла политическа група в Народното събрание беше упрекната в активност, обвързвана с продажба на българско поданство – и тези хора са свързани с тази група.

" От позиция на политиката и на политическия разбор за нас като жители е значимо, че някой е осигурявал чадър за корупция. И това се назовава политическа корупция. А това, че посочените хора от институциите се вършат, че нищо не се случва, това, че от години страната се употребява за частна изгода, а не в полза на жителите, това кара хората да не имат вяра, че може да има смяна, и опитът да се почисти страна се прави извън ", уточни Аврамов:

" У нас има една институция, която дължи купища отговори на жителите и това е прокуратурата. Тя би трябвало да покаже успеваемостта и какви каузи е спечелила ", съобщи още политологът.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР