Кадър БНТСрокът за удължаване на извънредния режим не е посочен. Ситуацията

...
Кадър БНТСрокът за удължаване на извънредния режим не е посочен. Ситуацията
Коментари Харесай

Остава извънредното положение в САЩ

Кадър Българска национална телевизия

Срокът за удължение на изключителния режим не е посочен. 

" Ситуацията би трябвало да продължи и след 1 март 2021 година ", споделят от Белия дом.

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън удължи изключителното състояние, наложено от предшественика му Доналд Тръмп по отношение на разпространяването на новия ковид в страната.

На 13 март 2020 година президентът разгласи изключителна национална обстановка в страната по отношение на пандемията COVID-19. Пандемията продължава да съставлява забележителен риск за публичното здраве и сигурност на страната ", се споделя в декрет, публикуван от Белия дом. Ситуацията би трябвало да продължи и след 1 март 2021 година "

Срокът за удължение на изключителния режим не е посочен. Както Байдън означи, защото повече от 500 000 души са починали от резултатите на новия ковид в Съединени американски щати, „ налага се да продължим да се борим и да реагираме на COVID-19, употребявайки всички благоприятни условия на федералното държавно управление “.

Според университета " Джон Хопкинс ", който прави калкулации въз основа на информация от федералните и локалните управляващи, в Съединени американски щати са открити съвсем 28,3 милиона случая на коронавирусна зараза, над 503,7 хиляди души са умряли. Страната се подрежда преди всичко в света и по двата индикатора.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР