Кадър БНТС наближаването на изборите темата за коалициите става все

...
Кадър БНТС наближаването на изборите темата за коалициите става все
Коментари Харесай

Веселинов: Най-добрият вариант за ВМРО е самостоятелно явяване на изборите

Кадър Българска национална телевизия

С наближаването на изборите тематиката за обединенията става все по настояща. Един от мощните хора на Вътрешна македонска революционна организация разгласи какви разновидности разискват.  В идващите два дни ще имаме договаряния за изборите с НФСБ. Това съобщи в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов. 

" На среща на Вътрешна македонска революционна организация през уикенда се регистрира масово желание за самостоятелно явяване на изборите ", разкри Веселинов. 

" Това държавно управление беше градивно, а нашите министри реално работеха ", разяснява още той. 

" Партия " Атака " беше изключена от ръководещата коалиция поради поредност от офанзиви на Волен Сидеров ", сподели зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация. 

" Не съумяваме да обединим патриотичните партии, само че може да обединим такива персони от гражданската квота ", разкри Веселинов. 

" Отворени сме за диалог с всички обединения, с които имаме обща идеология ", отговори депутатът на въпрос дали от Вътрешна македонска революционна организация биха се коалирали с Политическа партия КОД на Петър Москов. 

" За мен най-хубавият вид за изборите е независимото присъединяване на Вътрешна македонска революционна организация. С ГЕРБ имахме съвместни триумфи, само че и борби. ГЕРБ стоят в по-либералната ниша, за разлика от нас - в консервативно-патриотичната ", разяснява Искрен Веселинов. 

" Политиката за ромите би трябвало да се промени, а не да внушаваме на обществото, че би трябвало да е толерантно, а на ромите да им се дават преимущества. НПО-та усвояват пари, а ромите стоят в бедност, необразовани и неинтегрирани ", проговори депутатът за Стратегията за интегриране на ромите на Красимир Каракачанов, написа Novini.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР