кадър БНТПутин е в беда. Знае го и именно това

...
кадър БНТПутин е в беда. Знае го и именно това
Коментари Харесай

Байдън за Путин: Седи на върха на икономика, която има само кладенци и бомби. Нищо друго

кадър Българска национална телевизия

Путин е в неволя. Знае го и точно това го прави доста рисков. Това коментира американският президент Джо Байдън, представен от „ Файненшъл Таймс ”.

Руският президент Владимир Путин има действителен проблем. Стои на върха на стопанска система, която има единствено нуклеарни оръжия и петролни кладенци. Нищо друго, уточни Байдън. 

„ Путин знае, че е в неволя, което го прави даже по-опасен, съгласно мен ”, сподели още американският президент. Той още веднъж приказва за хакерските офанзиви против Съединените щати и съобщи, че една сходна хакерска офанзива може да докара до пълномащабна война с потреблението на оръжия, съобщи обстоятелства.бг.

Вашингтон упрекна Русия и Китай за поредност от хакерски офанзиви, ориентирани към американски държавни организации, компании и инфраструктура. Джо Байдън сподели, че хакерска офанзива може да провокира война с същинска пукотевица – против огромна мощ. Байдън изрече тези думи в своя тирада пред разследващите служби на Съединени американски щати. Президентът акцентира, че хакерските атаки са единствено един аспект от възходящите закани, пред които са изправени Съединените щати.

Макар Байдън да не уточни против коя огромна военна мощ може да е изправена Съединени американски щати в евентуална война, от подтекста на думите му излиза наяве, че засяга Русия и Китай. През последните месеци бяха осъществени хакерски атаки против американски компании, в това число и против значим нефтопровод, за които американските служби упрекват Русия и Китай. В Женева и по-късно в телефонен диалог Байдън предизвести Путин, че в случай че Русия нападна сериозната инфраструктура на Съединени американски щати, ще имат тежки последствия за Москва. По отношение на Китай Байдън съобщи, че Си Дзинпин желае да направи страната си най-могъщата военна мощ до 20 години.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР