Кадър: БНТПрезидентът на САЩ Доналд Тръмп подписа новият бюджет за

...
Кадър: БНТПрезидентът на САЩ Доналд Тръмп подписа новият бюджет за
Коментари Харесай

Тръмп подписа бюджет от 1,4 трилиона долара за 2021 г.

Кадър: Българска национална телевизия

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп подписа новият бюджет за 2021 година Той включва пакета от 900 милиарда $ за икономическа помощ в отговор на пандемията от ковид, заяви Белият дом.

Отбелязва се, че президентът е подписал законопроекта в истинския му тип, предусещащ заплащане в размер на 600 $ на човек.

Пакетът за икономическа помощ е част от бюджет от 1,4 трилиона $, който ще разреши на държавното управление да работи до септември 2021 година Със единодушието си да подпише документа, се счита, че Тръмп е обезпечил съглашение, че договарянията за спомагателна икономическа помощ ще продължат.

По-рано президентът направи видео обръщение, в което назова пакета за икономическа помощ " позор " и подлага на критика бюджета за 2021 година, който преди този момент беше признат от двете камари на Конгреса.

Законопроектът, който беше договарян месеци сред демократите, републиканците и администрацията на Тръмп, планува да заплати на американците по 600 $ икономическа помощ. Тръмп разкритикува тази сума и изиска заплащане от 2000 $ на човек.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР