Кадър БНТПредседателят на Националния статистически институт Сергей Цветарски предупреди, че

...
Кадър БНТПредседателят на Националния статистически институт Сергей Цветарски предупреди, че
Коментари Харесай

Шефът на НСИ: Утре започва преброяването

Кадър Българска национална телевизия

Председателят на Националния статистически институт Сергей Цветарски предизвести, че на следващия ден стартира преброяването: разчитаме повече хора да се преброят електронно, съобщи той в сутрешния блок на.

По думите му точно електронното броене е най-сигурно поради избягването на директния контакт сред преброители и жителите. Електронното броене е оптимално улеснено и не на последно място обезпечава по-бързи резултати, съобщи Цветарски. То ще продължи до 17 септември, след което ще премине в обход.
Специален акцент е обособен върху отбраната на персоналните данни. След електронното броене се получава код, който би трябвало да бъде предаден на преброител, допустимо е това да стане и по телефона.

Има подписани контракти с към 20 000 преброители, а други 7000 души ще извършват координираща роля към преброяването, сподели още Сергей Цветарски.
 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР