Кадър: БНТПоредно провинение на Тръмп. Това обаче явно е фатално.“Туитър

...
Кадър: БНТПоредно провинение на Тръмп. Това обаче явно е фатално.“Туитър
Коментари Харесай

“Туитър” обяви, че перманентно прекратява достъпа на американския президент Доналд Тръмп до социалната мрежа

Кадър: Българска национална телевизия

Поредно нарушение на Тръмп. Това обаче очевидно е съдбовно.

“Туитър ” разгласи, че непрестанно приключва достъпа на американския президент Доналд Тръмп до обществената мрежа. Причината е ролята на Тръмп в провокирането на насилието, до което се стигна откакто негови последователи нахлуха в постройката на Конгреса във Вашингтон по-рано през седмицата. “Туитър ” беше главния информационен канал на Тръмп преди и след избирането му.

Същевременно демократите в Конгреса оповестиха желание да стартират в понеделник процедура по импийчмънт на президента поради случилото се. От мандата на Доналд Тръмп остават 11 дни. Би Би Си разяснява, че действието би било по-скоро алегорично, като по този начин той ще стане първия американски държавен глава, против който процедура по премахване е била задействана два пъти.

От Белия дом оповестиха, че дейностите на демократите са “политически стимулирани ” и единствено ще доведат до по-голямо разделяне в страната.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР