кадър: БНТПо отношение на листите тя обясни, че партията има

...
кадър: БНТПо отношение на листите тя обясни, че партията има
Коментари Харесай

Главният секретар на партия Има такъв народ Виктория Василева: Утре ще стане ясно, дали Слави Трифонов ще бъде депутат

кадър: Българска национална телевизия

По отношение на листите тя изясни, че партията има ясни критерии и залага на експертизата, честността и професионализма на хората, които желаят да станат депутати от " ИТН ".

Никога не сме мълчали. За разлика от доста други партии, ние приказваме когато имаме какво да кажем и има късмет бъдем чути. Може би този миг настъпи, сподели в студиото на  " Денят стартира с Георги Любенов "  главният секретар на партия " ИТН " Виктория Василева.

Когато записваме листите за народни представители на следващия ден, ще стане ясно дали Слави Трифонов ще бъде народен представител, посочи Василева.

" ИТН " влиза в предизборната акция в доста добра кондиция. Членовете и симпатизантите нямаха време да си починат от предходната акция. Надяваме се тази акция да бъде много по-открита и по-близо до хората ", добави Василева.

Според нас преференциите по метода, по който са направени, служат повече за управление на вота, в сравнение с за така наречен мажоритарност в пропорционалната система. И ние сме изрично срещу това, изясни Василева.

" Винаги сме залагали на експертното начало. Затова нашата тактика е хората да приказват по тематики и ресори, по които са експерти. Не сме последователи на политиката пенкилер - един човек да схваща от всичко. Нагледахме се на сходен жанр политически водачи и нямаме планове да влизаме в тази игра ", добави тя.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР