кадър: БНТПо думите му най-естественото е управление между Има такъв

...
кадър: БНТПо думите му най-естественото е управление между Има такъв
Коментари Харесай

Иван Гарелов: Бойко Борисов трябва да осъзнае, че неговото време си е отишло

кадър: Българска национална телевизия

По думите му най-естественото е ръководство сред " ИТН " и Българска социалистическа партия.

Определи служебното държавно управление като може би най-силното, което сме имали.

Времето на площадните герои е дотук. Нямам поради просто протестиращите, а изобщо на идеолозите, на партийците, тези, които желаят безусловно да се очертаят тези граници. Това съобщи журналистът Иван Гарелов в  " Денят стартира с Георги Любенов ".

Според Гарелов идва времето на технократите, на тези партии, които държат на експертите. Другите робуват още на визиите, че би трябвало да са с лозунгите, добави той.

Гарелов разяснява, че Бойко Борисов би трябвало да осъзнае, че неговото време си е отишло. И от тези, които се наместват там и още не са си разделили властта, по-перспективно съгласно мен е технократското крило, което се въплъщава от Томислав Дончев, сподели Гарелов.

" Демократична България " има интерес от избори, нейните претекстове са разбираеми, по тази причина те желаят повече присъединяване при разискването на настоящия състав на кабинет. Българска социалистическа партия направи забавна крива, те към този момент се държат на повърхността. Работиха срещу Слави през цялата акция и все пак останаха единствените допустими, съобщи Гарелов.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР