Кадър БНТНямах планове за предстоящите 5 г. да де кандидатирам,

...
Кадър БНТНямах планове за предстоящите 5 г. да де кандидатирам,
Коментари Харесай

Радан Кънев: Ще работя за промени вътре в ЕНП

Кадър Българска национална телевизия

Нямах проекти за идните 5 година да де кандидатирам, само че с отхвърли на Светослав Малинов трябваше за часове да реша дали ситуацията постанова да заема мястото му в дясната евролиста. Аз влизам в евроизборите, с цел да печеля едно или две места в Екологичен потенциал. Изпълнявам упованията на гласоподавателите. Това сподели лидерът на евролистата и зам.-председател на ДСБ Радан Кънев в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия, представен от вести.бг.

„ Аз ще бъда член на групата на ЕНП. Ще работя обаче за промени вътре в ЕНП. При нас има независимост на преференции, ние всички сме равностойни. За нас е значимо не в коя група ще сме, а каква политика ще пазиме. Европа върви към консолидация “, добави той.

Радан Кънев изрази поддръжката си за кандидатурата на госпожа Лаура Кьовеши за европейски прокуорор. По думите му и Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и ГЕРБ имат боязън от този избор.

„ Те имат натурален боязън, че мощна Европа ще може непосредствено да повдига обвинявания за обири на еврофондове. Те съумяват да излъжат гласоподавателите си, че са единствените други възможности “, уточни зам.-председателят на ДСБ.

Радан Кънев подчерта, че гласоподавателите в дясно и в центъра не са разграничени, разпилени са водачите. „ Когато не видят опция те са изплашени да не пристигна Българска социалистическа партия на власт и гласоподават за ГЕРБ. Бойко Борисов е като Тодор Живков за доста млади българи, които са били ръководени от него през по-голяма част от съзнателния им живот “, акцентира той.

„ Ние сме потвърдили, че можем да създадем компромис и можем да влезем във властта, когато има потребност, само че можем и да се откажем от нея, когато не сме съгласни с избрани политики. Не би трябвало да допуснем гласоподавателите да преминат в Българска социалистическа партия като протестен избор, а да видят, че има готова дясна опция “, разяснява още Кънев.

„ Много постоянно гледаме с вяра към европейското правораздаване. Искам да убедя българите, че европейското правораздаване не е непознато “, сподели още десният претендент за Екологичен потенциал.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  1 n eXu s (преди 2 минути) Рейтинг: 24757 | Одобрение: -20703 VIVA ENP VA GERB!!!!!! Arkiva Shqip | Max Productional | Redbox Entertainment | Eran Production | Entermedia/Mixey Music | DIEZ Music | Onima Production | BigDealRecords (AL)Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM Напиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР