Кадър: БНТНе може един донос или клевета да са чисти.

...
Кадър: БНТНе може един донос или клевета да са чисти.
Коментари Харесай

Гърми чудовищен скандал! Силният човек в ГЕРБ разкова Елена Йончева в ефира. Той

Кадър: Българска национална телевизия

Не може един донос или клюка да са чисти. Дано и хората не се вържат на този скандал. Опозицията непрестанно загатват, че ГЕРБ ръководи 10 години, а нямало резултати. Но не загатват ръководството на Орешарски. Това заяви  зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев в предаването " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

" Държава, в която институциите водят война, е слаба страна. Как ли изглеждаме в очите на сътрудниците ни от Европейски Съюз. Не може един президент да застава зад дадена партия, а да се афишира против друга ", сподели още той.

" Нинова съобщи, че имало безмълвие от страна на Борисов във връзка с Банов. Но водачът на Българска социалистическа партия взе участие в разграбването на страната, а мълчи по тематиката. Всяка седмица от Българска социалистическа партия измислят нещо ново ", разяснява Велчев.

" Убеден съм, че в случай че виновността на Йончева за парите от КТБ излезе, ще бъде заметена тихичко ", добави той.

" Йончева хвърли леке и върху публицистите. Може би Йончева мисли, че единствено с доноси се става евродепутат ", приключи Велчев по темата за аферата " Ало, Банов съм ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР