Кадър БНТНаш професор коментира тема, която вълнува всички българи -

...
Кадър БНТНаш професор коментира тема, която вълнува всички българи -
Коментари Харесай

Проф. Момеков: Много хора у нас искат да се ваксинират, но много от тях не искат да се ваксинират с една от ваксините

Кадър Българска национална телевизия

Наш професор разяснява тематика, която вълнува всички българи - имунизациите против ковид, и по-специално една от тях.  У нас има доста хора, които желаят да се имунизират, само че доста от тях не желаят да се имунизират с една от имунизациите Това сподели в ръководителят на Българското научно сдружение по фармация проф. Георги Момеков.

Той означи, че страничните резултати няма по какъв начин да се открият преди ваксината да се стартира да се ползва.

Когато  по света са имунизирани към 600 млн. души, от тях ще има умряли. Въпросът е да се откри дали това е вследствие имунизацията на " АстраЗенека ".  Данните за сигурност се следят и се вземат мерки, уточни проф. Момеков.

По думите му сега би трябвало да се съпоставя броят на хората, които са умряли от ковид, с броя на умрелите от тромбоза в резултат на имунизация. Броят на умрелите от COVID-19 е доста по-голям сега, съобщи ръководителят на Българското научно сдружение по фармация.

Най-добрата ваксина е тази, която е сложена, акцентира проф. Георги Момеков.

Той прикани да се държим рационално, без значение от разхлабването на ограниченията. Всеки от нас би трябвало да се държи като евентуален пропагандатор на тази болест и да се държи уместно, сподели проф. Момеков, написа Novini.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР