Кадър: БНТМиналата година имаше два народни вота и БСП ги

...
Кадър: БНТМиналата година имаше два народни вота и БСП ги
Коментари Харесай

Тома Биков: БСП помага на Васил Божков да изглежда като политическа жертва

Кадър: Българска национална телевизия

Миналата година имаше два национални вота и Българска социалистическа партия ги изгубиха. В акцията си в този момент въвличат цялата страна. Радикалната им неточност в този момент е, че притеглят на своя страна обвинения бизнесмен Васил Божков. Това съобщи в предаването „ Още от деня “ по БНТ Тома Биков от ГЕРБ.

Той посочи, че половината каузи против него са за тежки престъпни закононарушения. „ Българска социалистическа партия му оказват помощ да наподобява като политическа жертва. Този човек допреди месец не се показваше в общественото пространство. Повдигнати са му обвинявания за 700 милиона лв. “, посочи политикът.

Тома Биков припомни, че закон по времето на ръководството на Българска социалистическа партия - 2013-2014 година, не е задължавал Васил Божков да заплаща налози, написа Novini.bg.

„ Представете си каква облага е имал? Кадиев бил го направил без да желае, а партията му го подкрепила също без да желае. Каква е изгодата на ГЕРБ да му разтури бизнеса? На всичко от горната страна цялото държавното управление и ГЕРБ се залива с компромати и мръсотия. За пръв път от 30 години страната работи толкоз коренно и би трябвало да се поддържа “, подчерта Тома Биков.

„ Валентин Златев пък схванал, че " Лукойл " е на загуба и спрял да заплаща налози. Оказва се, че бизнесът му е на загуба, пък той е милионер “, добави представителят на ГЕРБ.

На въпроса за какво тъкмо в този момент, Тома Биков заяви: „ Сега страната има задоволително воля, самочувствие и запас, с цел да го направи. има един икономически кръг от милионери, които са овладели цялата страна и по този начин са си отивали държавни управления. Заради нарушавания има хора от Комисията по хазарта в пандиза. Ще се носи отговорност. Никой не се сеща за имената на хората, направлявали хазарта. В момента има воля и държавното управление би трябвало да бъде подкрепено, а не атакувано. От 30 години хората споделят: " Давай! ", само че никой не го направи “, разяснява Биков.

„ Въпросът за
хазарта е кардинален. За мен е проблематично хазартът да се приема като нещо обикновено. Ако някой е решил да отиде и да си загуби парите, поради своята взаимозависимост, е негова воля, само че не и да се заблуждават хората “, сподели още депутатът.

Попитан дали членове на ГЕРБ биха се насочили към новия политически план на Цветан Цветанов, Биков съобщи: „ Аз персонално не съм забелязал да има отлив на членове. Трудно доста хора биха тръгнали към нов десен план, тъй като там няма фрагментация, както в лявото “.

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регист

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР