Кадър: БНТЖурналистът Валерия Велева и Григор Лилов коментираха в Още

...
Кадър: БНТЖурналистът Валерия Велева и Григор Лилов коментираха в Още
Коментари Харесай

Валерия Велева изригна в „Още от деня”: Вълната от атентати в Европа се дължи...

Кадър: Българска национална телевизия

Журналистът Валерия Велева и Григор Лилов разясниха в „ Още от деня ” по Българска национална телевизия аргументите за вълната от атентати в Европа.

Ето по-важното от това, което обявиха двамата:

Валерия Велева:

„ Вълната от атентати се дължи на неуспеха на политиката на Европа за интеграция. Както виждате, последният терорист е трето потомство французин, значи тези хора, които Европа е приела, Франция е приела, те не са се приобщили, или една част от тях, те показват по някакъв метод своя яд и го показват с оръжие, камата и револвера. ”

Григор Лилов:

„ Във Франция интеграционната политика се оказа несъответстваща и не реализира задачата си. Нека не забравяме, че тези марокански мигранти пристигнаха през 70-те години във Франция главно по стопански аргументи и най-много, тъй като Франция имаше потребност от работна ръка. Същият развой се случи и в Германия, само че забележете разликата сред турските служащи, които се откриха там - третото потомство от тях са интензивно влючени в публично - политическия живот на страната, и това, което се случва във Франция. Едни хора, които израснаха в периферията на огромните градове, по този начин и не могат да се включат в публичния живот. Интеграционната политика би трябвало да реализира един двустранен развой, както от страна на мигрантите към обществото, по този начин и от обществото към мигрантите. ”

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР