кадър БНТИграта Стани богат се мести от ефира на БНТ

...
кадър БНТИграта Стани богат се мести от ефира на БНТ
Коментари Харесай

Стани богат с Билалов отива в бТВ

кадър Българска национална телевизия

Играта " Стани богат " се мести от ефира на Българска национална телевизия в този на бТВ. 

Водещ на телевизионната игра ще е артистът Михаил Билалов. Той водеше и предаването в Българска национална телевизия.

Продуценти са Old School, които правеха продукцията и до момента. И в актуализирания формат огромната премия ще е 100 000 лв., съобщи offnews.bg.

„ Развълнувани сме, че имаме опцията да предложим на нашите фенове най-популярната телевизионна игра за познания в света - „ Стани богат “. Това неповторимо шоу – безконечна класика и неизменим рейтингов любимец – ще заеме достойното си място в програмната скица на bTV, с което освен откликваме на потребността от качествено и обогатяващо аудиторията наличие, само че и вършим поредна стъпка към одобряването на малкия екран като дом на най-популярните и завладяващи международни формати в България ”, разяснява Христо Хаджитанев, шеф „ Програма “ в bTV Media Group.

Тази година се навършват 20 години от първото лъчение на " Стани богат " у нас. Негово дългогодишно лице бе Ники Кънчев. Играта смени водещия си, когато се реалокира от Нова в bTV.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР