Кадър: БНТГоворителят на Белия дом Джен Псаки заяви, че САЩ

...
Кадър: БНТГоворителят на Белия дом Джен Псаки заяви, че САЩ
Коментари Харесай

Администрацията на американския президент Джо Байдън обмисля възможността за изгонване на руски дипломати

Кадър: Българска национална телевизия

Говорителят на Белия дом Джен Псаки съобщи, че Съединени американски щати ще отговорят до дни на хакерската атака и други дейности, свързани с Русия.

Администрацията на американския президент Джо Байдън обмисля опцията за изпъждане на съветски дипломати от страната и  налагане на нови наказания  в отговор на враждебни дейности, приписвани на Русия. Bloomberg заяви за това, базирайки се на неназовани американски чиновници.

Според тях администрацията на Белия дом е завършила следствие на хипотетични " непозволени дейности " от страна на Русия, в това число хипотетична интервенция в изборите и хакерски атаки против държавни организации посредством програмата " Соларни ветрове "

Според източници глобите против лица и организации в Руската федерация, както и " експулсирането на съветски разузнавачи ", които съгласно Вашингтон може да са в Съединени американски щати " под дипломатическо прикритие ", се смятат за евентуални ответни ограничения мерки.

Както сподели един от събеседниците на организацията, ответните стъпки на американската страна евентуално ще включват наказания, в това число наказания против хора, близки до съветския президент Владимир Путин, както и против органи, свързани с интервенция в изборите.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР