Кадър: БНТГласуването в Камарата на представителите приключи, Доналд Тръмп стана

...
Кадър: БНТГласуването в Камарата на представителите приключи, Доналд Тръмп стана
Коментари Харесай

Гласуването приключи: Тръмп е първият президент на САЩ, подлаган на импийчмънт два пъти

Кадър: Българска национална телевизия

Гласуването в Камарата на представителите завърши,
Доналд Тръмп стана първият президент на Съединени американски щати,
подлаган на импийчмънт два пъти

Контролираната от демократите Камара на представителите на Съединени американски щати утвърди резолюция за импийчмънт на настоящия президент на републиканците Доналд Тръмп. „ За “ гласоподаваха 232 конгресмени, а „ Против “ - 197, като по този начин актуалният президент се превърна в единствения държавен глава на страната, против който процедурата е задействана два пъти. 

 

В документа, признат от долната камара, има единствено една публикация от обвиняването - подбудителство към протест. Сега обвинителният акт би трябвало да бъде импортиран в Сената, където процедурата ще се трансформира в развой. Въпреки това, съгласно графика за горната камара на законодателния орган, той може да повдигне въпроса за импийчмънта след приключване на мандата на Тръмп. Сенатът няма да заседава, с цел да разиска съществени тематики, изискващи гласоподаване до 19 януари, и встъпването в служба на демократа Джо Байдън като идващия държавен ще се състои по обяд на 20 януари.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР