Кадър: БНТДоналд Тръмп понесе пореден удар върху себе си. ЮТюб

...
Кадър: БНТДоналд Тръмп понесе пореден удар върху себе си. ЮТюб
Коментари Харесай

ЮТюб спря безсрочно достъпа на Доналд Тръмп до платформата си

Кадър: Българска национална телевизия

Доналд Тръмп понесе следващ удар върху себе си. ЮТюб спря безсрочно достъпа на някогашния американски президент до платформата си, а юристът му Руди Джулиани беше изваден от програмата за монетиризане на видеоматериалите, съобщи Франс прес.

На 13 януари ЮТюб за пръв път блокира достъпа до акаунта на Тръмп, който има 2,77 милиона клиенти, след съпроводеното с принуждение навлизане в Капитолия на 6 януари. Преди седмица, тъкмо преди встъпването в служба на Джо Байдън, Ютюб беше оповестил, че удължава тази мярка с най-малко седем дни, осведоми Българска телеграфна агенция.

Притежаваната от Google американска платформа за шерване на видеоматериали беше подложена на критика за бавната си реакция, откакто други обществени мрежи взеха по-радикални ограничения против Тръмп. ЮТюб единствено спря публикуването на ново наличие в формалния акаунт на някогашния държавен глава.

Макрон: В Парижкото съглашение за климата не може да има използвачи

" Предвид паниките за евентуални прояви на принуждение акаунтът на Доналд Тръмп остава замразен ", съобщи говорителка на ЮТюб за " Политико ". ЮТюб също по този начин удостовери, че краткотрайно е извадил Руди Джулиани от партньорската си стратегия за редовно нарушение на разпоредбите на платформата за дезинформацията за изборите в Съединени американски щати.

Адвокатът, чийто канал има към 600 000 клиенти, към този момент няма достъп до някои от функционалностите му и към този момент не получава доходи от продажбата на рекламите, които се излъчват преди да тръгне някой видеоматериал. Бившият кмет на Ню Йорк подхранваше тайни теории, подкрепяни от доста последователи на Тръмп, че президентските избори са били фалшифицирани в интерес на Джо Байдън.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР