Кадър БНТДжендър утопията трябва да бъде спряна! В България не

...
Кадър БНТДжендър утопията трябва да бъде спряна! В България не
Коментари Харесай

Искрен Веселинов: Джендър утопията трябва да бъде спряна, в България не може да има еднополови бракове!

Кадър Българска национална телевизия

Джендър утопията би трябвало да бъде спряна! В България не може да има гей бракове. Това сподели в „ Денят стартира “ по Българска национална телевизия заместник-председателят на Парламентарната група на Обединени патриоти Искрен Веселинов, представен от Флагман.бг.

„ Един от най-важните проблеми, против които се борим, е духовната ерозия. Истанбулската спогодба е обвързвана с това и ние не можем да си променим метода на говорене единствено, тъй като сме в ръководството. Една демократична химера, която посредством джендър идеологията се пробва да влезе в България, би трябвало да бъде спряна. Трябва да има референдум по фундаменталния въпрос дали ще има трети пол и джендъри по учебните заведения “, съобщи депутатът.
„ Съществуват към този момент няколко специалности във висши образователни заведения, в които думата джендър участва. Трябва в България да стане ясно, че е невероятно да се подписват други бракове, с изключение на сред мъжа и дамата “, акцентира той.
„ Крайно безразлично ми е къде ни пращат Движение за права и свободи, защото в Народното събрание сме изпратени не от тях, а от българските жители. Законопроектът за поданството, който хората на Доган, внесоха, е рисков и против него не реагирахме единствено ние “, добави Веселинов.
„ Има омекотен режим за приемане на поданство на лица с български генезис от места, където са били подложени на принуда, само че са съхранили своята национална еднаквост. Да бъдат сравнявани с хора, които са напуснали страната ни непринудено или са даже оръжие на непозната политика, е меко казано несериозно “, сподели още депутатът от Обединени патриоти.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР