Кадър: БНТДиректорът на 119-о СУ Акад. Михаил Арнаудов Диян Стаматов

...
Кадър: БНТДиректорът на 119-о СУ Акад. Михаил Арнаудов Диян Стаматов
Коментари Харесай

Директор на столично училище: Лятото и през септември ще се наложи наваксване на изпуснатия материал в училище

Кадър: Българска национална телевизия

Директорът на 119-о СУ " Акад. Михаил Арнаудов " Диян Стаматов счита, че незабавно след пролетната почивка би трябвало да стартира още веднъж ротационният принцип за присъствено образование. Той съобщи пред Българска национална телевизия, че от 12 април евентуално учениците от 1-ви до 4-ти клас ще се върнат в класните стаи.

Той предвижда, че това ще стане ясно още през днешния ден и добави, че от 5-и до 12-и клас би трябвало трябва да се върнат ротационно на учебно заведение.

Диян Стаматов добави, че евентуално ще има нужда в летните месеци и през септември за наваксване на материала и предвижда, че образователната година ще стартира по проект на 15 септември.

" Компромисът с отдалеченото образование беше верен. Затварянето беше рационален и верен метод. Националното външно оценяване би трябвало да се организира, то няма наложителен темперамент, това е обективният взор, би трябвало да го има. Онлайн образованието е краткотрайно и кратковременно, има субективно отношение при него ", означи Диян Стаматов.

Според него би трябвало да се редактира и да се уточни изпитният материал за кандидатстващите след 7-и и 12-и клас.

Надежда Цекулова, която е родител, дефинира онлайн образованието като несполучливо.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР