кадър: БНТБлизо 70 процента от всички секционни протоколи от президентския

...
кадър: БНТБлизо 70 процента от всички секционни протоколи от президентския
Коментари Харесай

70 процента от протоколите от президентския балотаж са обработени: Радев - 66.67, Герджиков - 31.96 на сто

кадър: Българска национална телевизия

Близо 70 % от всички секционни протоколи от президентския балотаж са обработени в Районните изборни комисии към 1.00 ч. Първите междинни данни на компанията преброител „ Информационно обслужване “ демонстрират, че за Румен Радев и Илияна Йотова са дали своят вот 66.67 само че 100. За Анастас Герджиков и Невяна Митева резултатът все още е 31.96. С квадратчето „ не поддържам “ никого са дали своят вот 1.47% % от гласоподавателите, предава БНР.

Близо 54 % от протоколите от вота зад граница също са обработени. Там на този стадий Румен Радев и Илияна Йотова събират поддръжка от 52.10 на 100, а Анастас Герджиков и Невяна Митева - 46.21.

100 % от протоколите на секционните комисии във изборните региони Видин, Габрово, Ловеч, Плевен, Сливен, Шумен и Ямбол към този момент са обработени в районните комисии, сочат данните на компанията преброител, оповестени на уеб страницата на ЦИК.  

Единствено в изборен регион Кърджали Анастас Герджиков събира по огромна поддръжка от Румен Радев. При 83 % обработени протоколи за Герджиков са дали своят вот 63 %, за Радев - 35 на сто
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР