Кадър БНТБивш министър на отбраната изрази своята гледна точка за

...
Кадър БНТБивш министър на отбраната изрази своята гледна точка за
Коментари Харесай

Бивш министър на отбраната за руските шпиони: Скандалът вече е много сериозен

Кадър Българска национална телевизия

Бивш министър на защитата изрази своята позиция за абсурда с съветските шпиони в България.  Скандалът към този момент е доста сериозен, изключително с новината, че се експулсират двама съветски дипломати. Това значи, че дипломатите са получавали информация от арестуваните. Това сподели в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия Тодор Тагарев, някогашен министър на защитата в служебното държавно управление на Марин Райков във връзка шпионския скандал с Русия у нас.

Това е голям скандал, това е безспорен потрес за нас. Шокът идва от това, че български офицери против възнаграждение са подготвени да продадат ползите на страната си и на съюза, в който членуваме. Фактът, че дипломатите са получавали информацията, значи, че те са се интересували от тази група, съобщи Тагарев.

Фактът е обвързван с закононарушение против републиката. Очевидно прокуратурата има задоволително доказателства, с цел да отиде на общественото им оповестяване. Очаквам тези доказателства да се потвърдят в съда и тези хора да понесат следствията си, акцентира той.

Това са хора с доста необятен достъп, които са имали достъп до разследваща информация, която е най-чувствителната информация. Трябва да се вземат доста съществени ограничения. Всяко занемаряване на този случай ще ни изиграе доста неприятна смешка в бъдеще, сподели още Тодор Тагарев, написа Novini.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР