Кадър: БНТБългарската следа в случая Навални допускат германски лекари. Те

...
Кадър: БНТБългарската следа в случая Навални допускат германски лекари. Те
Коментари Харесай

Милен Керемедчиев за случая Навални: Това явно е операция за отравянето както на Гебрев. Може да се направи паралел и с журналистката Политковская

Кадър: Българска национална телевизия

Българската диря в тази ситуация " Навални " позволяват немски лекари. Те са потърсили връзка с българските си сътрудници, занимавали се с лекуването на бизнесмена Емилиян Гебрев поради приликата сред двата случая на натравяне.

" Това очевидно е интервенция за отравянето както на Гебрев, по този начин и на Навални. Тук може да се направи паралел и с журналистката Политковская, която преди да бъде убита, имаше опит за нейното отравяне. В случая с Политковская има доста по-близки нюанси до този с Навални, в сравнение с до случая със Скрипал, тъй като още веднъж е в аероплан, още веднъж пие чай и изпада в безсъзнание ", сподели в Сутрешния блок на Българска национална телевизия някогашният заместник-министър на външните работи Милен Керемедчиев в коментара си за случая са отравянето на съветския опозиционен водач Алексей Навални.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР