Кадър: БНТБългария е единствената страна в ЕС, която не подпомогна

...
Кадър: БНТБългария е единствената страна в ЕС, която не подпомогна
Коментари Харесай

Проф. Георги Рачев: България е единствената страна в ЕС, която не подпомогна собствения си туризъм

Кадър: Българска национална телевизия

България е единствената страна в Европейски Съюз, която не подкрепя личния си туризъм. Гърция загуби 80 на 100 от туристите си. Загубата на такива дестинации изгубиха още повече. И зимния сезон върви неприятно. Англичаните няма да дойдат. Ако не дойдат чужденците, и ние всички да отидем да караме ски, не може да компенсираме нещата.

Това сподели проф. Георги Рачев по Българска национална телевизия, представен от frognews.bg.

Края на есента ще е топла и относително суха. Зимата се чака с по-високи температури и естествени превалявания. Крайно време беше малко да захладнее и да прокапе дъжд. Засушаването е огромно в Югоизточна България.

Лятото продължава в хубава и топла есен. Очаква се топъл октомври, само че засушаването продължава. Трябва да се пести водата. Вече излязоха и март месец дълготрайните прогнози. По-тежко е от време на време да предвидиш какво ще е времето във вторник. Валежите ще бъдат по-малко преваляванията, а чаках доста повече.

Топъл и изсъхнал октомври и ноември. Чак декември и януари ще бъдат по-влажни. В планините ще натрупа сняг. В равнините ще има и сняг и дъжд. Февруари ще е малко по-сух и март стартира пролетта.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР