Кадър БНТАрман Бабикян даде мнение за процедуратата по съставяне на

...
Кадър БНТАрман Бабикян даде мнение за процедуратата по съставяне на
Коментари Харесай

Бабикян: Борисов е наричал депутатите готованци

Кадър Българска национална телевизия

Арман Бабикян даде мнение за процедуратата по сформиране на държавно управление и не пропусна да " клъвне " някогашния министър председател. Много работа има за извършване и изисква доста старания. Битката не е свършила. От България се откраднаха милиарди, тези милиарди имат доста мощ. Това счита Арман Бабикян от Изправи се БГ! Ние идваме! (ИБГНИ) Арман Бабикян в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия. Той означи, че корупцията " няма да спи ". 

Бабикян похвали част от министрите в служебния кабинет. Според него идвайки в Народното събрание, те са върнали и част от парламентаризма. За разлика от служебните министри, Борисов е наричал депутатите " готованци ", означи още депутатът. 

" Тези хора за малко време сподели по какъв начин България може да бъде прочистена ", настоя той.

На въпрос защо Има подобен народ (ИТН) са подлагали на критика някои служебния министри, Бабикян сподели, че е имало " другарски огън ".

" Неистово ДПС и ГЕРБ не желаят някои министри от служебния кабинет да бъдат във властта под никаква форма ", безапелационен бе Бабикян.  

За договарянията и съставянето на ново държавно управление Бабикян съобщи: 

" Помните ли по време на социализма по какъв начин се купуваше месо. Избираш си 2 хубави пържоли и откъм гърба ти завиват кокал и мазнинка и се оказва 1 кг. ".

Бабикян сподели, че Има Такъв Народ са тези, които упорстват да носят отговорността. Затова и е тяхно правото да си кажат проектосъстава. ИБГНИ не са знаели нито за Николай Василев, нито за Пламен Николов. Депутатът подсети, че в политиката нещата би трябвало да се знаят по-рано, с цел да има време за деяние. Самият Бабикян не познава Николов. 

„ Те (ИТН, бел. ред.) също имат няколко дни и биха могли да предложат някакви кандидатури, в случай че тези, които не са положителни “, означи той.

Бабикян разяснява, че ИБГНИ ще желае съглашение. По думите му секторните политики, за които са се разбрали специалистите, е редно да залегнат в формален документ.

„ Заявили сме, че няма да приемем влияние от страна на ДПС или ГЕРБ. И от това няма да отстъпим. Това бихме поискали от всеки “, настоя депутатът.

" Изрично беше казано, че коалиция е мръсна дума. Явно в Европа се ръководи мръсно, само че такова е желанието на Има Такъв Народ ", сподели още той. 

" Ние ще се разберем за съответни неща ", настоя също Бабикян.

И предизвести: " Действителността е доста по-жестока. Този, който изтегли късата съчка да бъде министър-председател, няма да бъде пожален (...) само че би трябвало да бъде диалогичен и праволинеен ", написа Novini.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР