Кадър: БНТАко хората си мислят, че ще се върнат към

...
Кадър: БНТАко хората си мислят, че ще се върнат към
Коментари Харесай

Д-р Брънзалов: Ако хората си мислят, че ще се върнат към нормалния живот - грешат!

Кадър: Българска национална телевизия

Ако хората си мислят, че ще се върнат към естествения си метод на живот - т.е. ще се държат все едно, че в никакъв случай не е имало такава зараза, бъркат. Ние би трябвало да знаем, че тя не е изчезнала.

Това съобщи пред Българска национална телевизия доктор Николай Брънзалов - заместник-председател на Българския лекарски съюз, написа Ruse24. Вирусът не е липсващ. Трябва да се научим да живеем с него и да се научим да го направляваме, с цел да не стигаме да тежки обстановки, които да изтощава цялото общество, разяснява той. Той допусна, че последните пет огнища са зародили заради неспазване на противоепидемичните ограничения по време мюсюлманските празници.

" Ситуацията е под надзор. Всички, които се грижим за преодоляване на епидемията, към този момент имаме доста повече опит за ограничение на въпросните огнища, тъй че не мисля, че това е нещо доста ужасно. Ще има пикове и спадове, до момента в който не унищожаваме вируса ", коментита доктор Брънзалов. Според него извънредно значимо е здравната система час по-скоро да проработи в естествен темп, тъй като е вероятен " огромен пик на заболеваемостта от другите болести, а не от коронавирус инфекцията ". На въпрос за недоволството измежду медици, че не получават обещаните 1 000 лв. за работа на първа линия в битката с COVID-19, доктор Николай Брънзалов призна, че " нещата не бяха добре дефинирани ".

От там пристигна казусът, който в този момент ескалира. На " първа линия " дадоха едно определение, за което е невероятно да бъдат покрити всички критерии. Ако аз издавах въпросната заповед, щях да ревизира какво означа " първа линия " в Европа... Ако някой се интересува от мнението на БЛС, е добре пристигнал. Ние на драго сърце бихме се присъединили, с цел да изработим прецизен логаритъм, с цел да няма такива нещо, уточни още експертът.
 

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в сайт
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР