Кадър: БНТАдв. Николай Хаджигенов отново прикова вниманието върху себе си.Полицейското

...
Кадър: БНТАдв. Николай Хаджигенов отново прикова вниманието върху себе си.Полицейското
Коментари Харесай

Хаджигенов: Полицейското насилие е огромен проблем, прокуратурата не само прикрива извършителите, но и повдига обвинение на пострадалите

Кадър: Българска национална телевизия

Адв. Николай Хаджигенов още веднъж прикова вниманието върху себе си.

Полицейското принуждение е голям проблем, а прокуратурата освен прикрива причинителите, а и повдига обвиняване на потърпевшите. Това съобщи заместник-председателят на ИБГНИ адвокат Николай Хаджигенов в студиото на утринния блок на  БНТ. 

Според него някой е гледал записите и не е направил нищо. Това, че под колоните на Министерски съвет се прави закононарушение, не касае НСО по никакъв мотив, уточни обаче Хаджигенов, като по този начин се опълчи на тезата на ГЕРБ, че тези записи излизат едвам в този момент, тъй като са били в НСО.

" Както белият автобус не беше инцидентен и това не е инцидентно, това е преднамерено ", разяснява Хаджигенов.

Той посочи, че в полицейското принуждение над миналогодишните митингите има изтезание и подигравка. Полицейското принуждение е садистична демонстрация и тази перверзия събира в себе си доста действия.

Полицейското принуждение е единствено пикът му и ако не го спрем, някои ще почине най-после, предизвести Хаджигенов, написа Novini.bg.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР