Кадър БНТАдв. Николай Хаджигенов каза какво трябва да се направи,

...
Кадър БНТАдв. Николай Хаджигенов каза какво трябва да се направи,
Коментари Харесай

Хаджигенов: Аз не работя с ГЕРБ. Аз отказвам да ги поздравявам дори

Кадър Българска национална телевизия

Адв. Николай Хаджигенов сподели какво би трябвало да се направи, с цел да се образува постоянен кабинет и какви са връзките му с ГЕРБ.

Президентът вярно укори Народното събрание, тъй като ангажирани в дребни ежбички и мерене на его, ние забравихме най-важното: че не сме тук да удовлетворяваме пристрастия, а с цел да работим за жителите. Всички политици би трябвало да работят за жителите. Това каза Николай Хаджигенов, съобщи кореспондент на Novini.bg.

„ Ние сме длъжни да вложим оптимални старания, с цел да има кабинет. Аз съм казвал, че бих поканил знакови лица от служебния кабинет да вземат участие в постоянен. Те свършиха доста неща за малко време “, добави той.

Според него е възможно да се загърби идеологията в процеса на сформиране на кабинет. Хаджигенов заяви, че до сряда евентуално ще бъдат образувани парламентарните комисии. „ Аз не работя с ГЕРБ. Аз отхвърлям да ги приветствам даже. Нашата част на обединението е тук, с цел да ги няма ГЕРБ “, приключи той.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР