Кадър БНТ17-годишен надрусан младеж е бил зад волана на таксито,

...
Кадър БНТ17-годишен надрусан младеж е бил зад волана на таксито,
Коментари Харесай

Надрусан 17-годишен от детски дом бил зад волана на таксито, блъснало полицай в София

Кадър Българска национална телевизия

17-годишен надрусан юноша е бил зад кормилото на таксито, което блъсна по-рано през днешния ден служител на реда в София. Освен, че той нямал брошура, бил седнал зад кормилото на жълтата кола след приложимост на опиати.

Въпреки нежната си възраст, момчето било познато на полицията от предходни свои прояви. Той е бил регистриран за обири и незаконно лишаване на МПС, споделиха от полицията пред Българска национална телевизия.

``
реклама

17-годишният е бил разгласен за търсене от татко си. Младежът е бил настанен в дом за деца, откъдето обаче духнал и подкарал таксито, като взел със себе си и двама свои другари - момче на 21 години и момиче на 20 години, които също са арестувани с невръстния нарушител.

В колата са открити разнообразни типове опиати, както и оръжие. За благополучие, удареният служител на реда не е потърпевш съществено. Проверява се и на кой е таксито, с което невръстният и надрусан разбойник е шпорил по улиците на София.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР