кадър БНТ100 долара бонус да получи всеки американец, който се

...
кадър БНТ100 долара бонус да получи всеки американец, който се
Коментари Харесай

Американският президент: Който се ваксинира - 100 долара бонус

кадър Българска национална телевизия

100 $ бонус да получи всеки американец, който се имунизира. Това предлага президентът Джо Байдън.

За да може този тласък да бъде даван на хората, локалните управляващи ще могат да се възползват от 350 милиарда $ помощ за битка с пандемията.Подпомагане от страна на страната ще получат и работодателите от дребните и междинни компании, които разрешат на чиновниците си да имат свободен ден, с цел да си слагат инжекция.

Байдън заяви още за въвеждането на нови условия за другите типове работещи. Заетите на федерална работа и тези, които са част от личния състав на разнообразни държавни компании би трябвало да потвърдят, че са имунизирани или да носят маски, да съблюдават обществена отдалеченост и да се подлагат на постоянни проби.

Правителствените чиновници, които не покажат документ за имунизация, ще бъдат тествани два пъти на седмица и против тях ще се ползват ограничавания по време на публични пътувания. Освен това президентът сподели, че е наредил на Министерството на защитата да изследва по какъв метод и по кое време да задължи военните да се ваксинират, заяви БНР..

По отношение на нуждата от използване на трета доза Джо Байдън сподели, че за момента американците не се нуждаят от такава:

" Зная, че доста от вас се чудят дали имате потребност от бустерна доза и спомагателна отбрана.  За момента моите съветници в региона на опазването на здравето споделят, че отговорът е " не ". Нито един американец не се нуждае от това в този момент, само че в случай че науката каже, че такава доза би трябвало да се сложи, ние ще го създадем. Закупили сме цялата нужна наличност, в случай че такова нещо се наложи. "

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР