кадър: БНТВзели сме решение, че е безсмислено подаването на оставка

...
кадър: БНТВзели сме решение, че е безсмислено подаването на оставка
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Решено е - безсмислено е подаването на оставка 6 месеца преди вота. Само излишни разходи са

кадър: Българска национална телевизия

" Взели сме решение, че е безсмислено подаването на оставка 6 месеца преди избори. Това би донесло единствено непотребни разноски и загуби за страната във всевъзможен проект ", разгласи водачът на НФСБ Валери Симеонов пред Българска национална телевизия, представени и от offnews.bg.

Управляващата коалиция била мощна и ще си свърши работата до дъно, счита единият от съдружните сътрудници на ГЕРБ.

Според Симеонов предходните избори са дали преимущество освен на една политическа мощ, дали са преимущество и на президента Румен Радев, на евроизборите - и на Българска социалистическа партия, както и други партии, които имат своите представители, а тогава е нямало неодобрение.

" Всяко ръководство поражда неодобрение. Всичко, което се прави в политически, публичен, стопански проект, постоянно може да се направи по-добре. Нормално е да се заплати някаква цена, каква ще бъде цената ще разберем през месец март ", сподели той.

И посочи, че в последните години България имала прогресивно развиване с положителни стопански индикатори.

В поддръжка на изказванието си Симеонов уточни, че минималните пенсии към този момент са 300 лева " Защо никой не приказва за това? Защо никой не оценя всички тези старания, които държавното управление поставя и реализира резултати във връзка с приходите на хората? Нашето предизборно заричане към този момент е реалност - при 250 лева минимална пенсия, с добавката от 50 лева, която беше продължена до октомври, тя ще бъде продължена и до началото на идната година, сега минималните пенсии са 300 лева ", възмути се водачът на НФСБ.

Според него през последните 30 година не е имало толкоз нападателни митинги, както сегашните. Многократно е отправял покана към протестиращите за диалог, само че не получавал отговор.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР