кадър: БНТПрезидентската институция е това, което създава стабилност, обяви тя.Всеки

...
кадър: БНТПрезидентската институция е това, което създава стабилност, обяви тя.Всеки
Коментари Харесай

Вицепрезидентът Йотова: Каквото и да се случи на тези избори, много важна фигура ще бъде здравният министър

кадър: Българска национална телевизия

" Президентската институция е това, което основава непоклатимост ", разгласи тя.

" Всеки ни споделяше - иди се разбери с Бойко ", сподели още Йотова.

За мен е цинизъм да няма тържества на Шипка. Не можем да не отидем на Националния си празник на връх Шипка, навън, където хората могат да пазят отдалеченост и да се сътвори организация. Това съобщи в " Денят стартира " с Георги Любенов вицепрезидентът Илияна Йотова. На този декор, се отварят заведения, добави тя.

Вицепрезидентът насочи рецензия във връзка имунизационния проект у нас.

Тези " зелени коридори " са доказателство, че организацията в този развой не коства, че нещо не е както би трябвало. Защо се постанова това откакто имаше имунизационен проект? Това е самопризнание за доста съществени проблеми, безапелационна е Йотова.

Другата огромна болежка и паника е методът, по който хората бяха осведомени за тези ваксини, по който вървеше самата акция, добави още Йотова.

За мен не е задоволително да забележим две голи ръце - било то на минситъра или шефове на лечебни заведения. Поне 3 наставления има от международни здравни организации, с цел да може хората да бъдат уверени. Когато човек не е осведомен и има подозрения, той се опасява, безапелационна е Йотова.

Има един противен факт - страни, които са по-малки от нас, са получили повече ваксини, сподели тя. Заяви, че ще се имунизира, само че когато му пристигна времето.

Каквото и да се случи на тези избори, доста значима фигура ще бъде здравният министър, уверена е Йотова.

Не съм видяла през всичките тези години Българска социалистическа партия да не ни поддръжка, съобщи вицепрезидентът.

Аз не съм от през вчерашния ден в политиката. Всички ние осъзнаваме, че президентската институция би могла да се трансформира в един превъзходен инструмент за пазарлъци. Ние не желаеме да се явяваме като резултат от политическо предложение, безапелационна е Йотова.

През всички тези 4 години ние сме открити към хората. В нито един момента, в това което обещавахме на хората, не сме се трансформирали, добави тя.

Президентската институция е това, което основава непоклатимост. За диалози, за съвещания. В началото разговорът с изпълнителната власт беше вероятен, до един миг, когато се оказа, че всичко зависи от един човек, счита Йотова.

Всеки ни споделяше - иди се разбери с Бойко. Е, това няма по какъв начин да стане. Ние отхвърляме да бъдем под нечий чадър, под нечий капак, безапелационен е вицепрезидентът.

Според нея, има два доста значими въпроса пред страната ни - по какъв начин България ще отговори на климатичните промени и по какъв начин ще се преборим с бедността и неравенството, тъй като това са рецесиите фантоми, които следват след Коронавирус.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР