Кадър: БНТНека разделим закона от морала. Не че закона е

...
Кадър: БНТНека разделим закона от морала. Не че закона е
Коментари Харесай

Ревизоро разкри какви ги върши „една жена“ с „Артекс“ и що за имоти има той!

Кадър: Българска национална телевизия

" Нека разделим закона от морала. Не че закона е аморален. Всеки се пробва да произнася присъди. Има проблем, само че той ще се разбере след време “, това сподели в утринния блок на Българска национална телевизия депутатът от „ Обединени патриоти “ от гражданската квота на „ Националния фронт за избавление на България “ Емил Димитров – Ревизоро. 



„ Има една жена, чиито упоритости се простират в посока разбор, ненавист, възмездие “, сподели Ревизоро.



„ Говорите за собственички на „ Артекс “ ли?, попита го водещият Георги Любенов.

„ Говоря за една жена “, сбито отвърна Ревизоро.

„ Косвено тя нанася вреди на най-близките си хора. Тя на най-близките си хора им вмени желанието да си отмъщават “, добави той.

„ Съпругите на магистратите би трябвало да си подпират приятелките умно. Защото точно приятелките от време на време вършат огромни нелепости “, по този начин отвърна той на въпрос на водещия на Българска национална телевизия за скандално ниската цена на жилището на брачната половинка на ръководителя на Върховен касационен съд Лозан Панов.

Емил Димитров разяснява и абсурда с жилищата на властта.

„ Нормално е човек да си вземе апартамент. Ето Цецка Цачева. Тя към този момент 10-11 години живее в София. Не е ли обикновено да се замисли да си купи апартамент, а не да живее чартърен. Ами на следващия ден няма да е министър, след това какво? Да се изнесе да живее в палатка или фургон? Същото е и с Вежди Рашидов. Нормално е човек на неговата възраст да желае да има жилище “, съобщи

„ Не съм купувал апартамент от 1989 година това не е хубаво, само че по този начин се случи. Живея а жилището на родителите ми. Всичките пари, които изкарвам ги сипвам в една къща в едно село, с цел да могат децата ми да живеят добре. Прецених, че ми е прекомерно скъпо да дам всичките си пари за дребен апартамент в София “, безапелационен бе Ревизоро.

Той бе безапелационен, че Цветан Цветанов е имал огромна роля в Народното събрание и на заместничката му Дариткова ще й бъде по-трудно, само че всички ще й оказват помощ. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: