Кадър БНТ и БулфотоТова, което цяла България предполагаше, вече се

...
Кадър БНТ и БулфотоТова, което цяла България предполагаше, вече се
Коментари Харесай

Биков намекна, че ГЕРБ гласят Гешев за правосъден министър

Кадър Българска национална телевизия и Булфото

Това, което цяла България предполагаше, към този момент се потвърди. 

Вече е явна стиковката в работата на основния прокурор Иван Гешев и най-близкото обграждане на Бойко Борисов в ГЕРБ към този момент не е загадка, откакто се видя, че той си чати с персоналната пиарка на Борисов.

От ГЕРБ към този момент смъкнаха гарда и даже не пробват да кажат, че става въпрос за " монтаж " или " имитация ", като стана със фотосите с кюлчетата от спалнята на Борисов. 

Въпросът е по какъв начин ще продължи кариерата на Гешев, след възможното му премахване от поста. 

Пред БНР Тома Биков от ГЕРБ загатна, че Гешев може да стане правосъден министър.

На въпрос за чатовете и каква е връзката сред ГЕРБ и основния прокурор, той отговори, че през днешния ден Севдалина Арнаудова е дала отговор, че е имала чатове с Христо Иванов, Мая Манолова.

" Ако броим чатовете, до средата няма да стигне ", сподели Биков.

На въпрос за местенето на Бюрото за отбрана на очевидци от Прокуратурата към Министерство на правораздаването, той сподели, че също счита да го поддържа, с цел да се види каква невероятна промяна ще настане.

" Ако на следващия ден Гешев се окаже министър на правораздаването, какво, да му вземем отново Бюрото ли ", попита Биков.

" Властта не е толкоз приятна, останалите желаят приятни условия за работа, всички желаят да са съпротива, никой не желае да ръководи ", сподели Тома Биков.

45-тото Народно събрание против нас имаше тежък напън против нас от страна на всички, в този момент се изпокараха между тях и от време на време не помнят, че съществуваме и в тези моменти споделяме какво мислим.

Ние сме партия със 100 000 члена. На въпрос кой е докарал ресторантьорите и строителите с автобуси, той отговори, че не знае. " Нашите гласоподаватели и членове не може всеки ден да се наскърбяват, че са мафиоти ", добави той.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР