кадър: БНТХората очакват да усетят промяната и по джоба си,

...
кадър: БНТХората очакват да усетят промяната и по джоба си,
Коментари Харесай

Манолова: Нашето крайно решение ще зависи и от персоналния състав, от Министерския съвет, който г-н Николов ще предложи

кадър: Българска национална телевизия

" Хората чакат да усетят смяната и по джоба си ", означи Манолова.

Обнадеждени сме от целите, които разгласи Пламен Николов през днешния ден, 4 от 5-те целта съответстват с програмата на " Изправи се. БГ! Ние идваме ", съобщи Мая Манолова в " Панорама ".

" Нашето извънредно решение ще зависи и от персоналния състав, от Министерския съвет, който господин Николов ще предложи, а също по този начин и от ясните отграничителни линии от ГЕРБ и от Движение за права и свободи ", разясни тя.

Важно е кой ще свърши работата, по тази причина имената в кабинета ще бъдат значими за нашето извънредно решение, акцентира водачът на " Изправи се. БГ! Ние идваме ".

При консултациите на експертно равнище са разискали най-важните тематики за българските жители като правосъдната промяна, безконтролната власт на основния прокурор, обществената политика, пенсиите, приходите на българите, на което извънредно доста държат.

Подкрепата за държавното управление ще зависи и от алените линии, че упованията на хората по площадите да бъде разграден мафиотският модел, да няма въздействие на ГЕРБ и Движение за права и свободи в идващия кабинет, че няма да се ръководи с телефонни позвънявания.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР