кадър: БНТАз имам личен мотив да се боря за това,

...
кадър: БНТАз имам личен мотив да се боря за това,
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Лично моя кауза беше минималната пенсия да се увеличи

кадър: Българска национална телевизия

" Аз имам персонален претекст да се боря за това, тъй като знам една 90-годишна жена какво може да си разреши със 160 лева ", сподели Симеонов.

Симеонов беше безапелационен, че в последните седмици не е имало напрежение в обединението.

Изненадан съм от решението на Вътрешна македонска революционна организация да не се явим дружно на парламентарните избори. Това съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " водачът на НФСБ и зам.-председател на Народно събрание Валери Симеонов.

В последна сметка, Вътрешна македонска революционна организация си е независима партия, те имат право на своите решения и избори. Явявали сме се дружно на три следващи акции, те са били сполучливи, само че аз не мога да им държа сметка. НФСБ също е партия със структури и поддръжка в патриотичната общественост.

Единственият дребен укор към Каракачанов е, че безусловно до четвъртък той твърдеше, че ще се явяваме дружно, само че в последна сметка, решението си е на Вътрешна македонска революционна организация, добави Симеонов.

На въпроса дали е имало някакви неточности в патриотичната структура на обединението, Симеонов съобщи, че може би неточност е само предоверяването през 2017 година на " Атака " и нейния водач Волен Сидеров.

Това може би беше грешката, за която съжалихме безусловно 7-8 месеца по-късно. Видя се, че той (Волен Сидеров) следва една друга политика, започнаха рецензии, офанзиви, обиди, акцентира водачът на НФСБ.

Симеонов беше безапелационен, че в последните седмици не е имало напрежение в обединението - в противен случай, работим доста добре, прокарваме решения, начинания.

Ние сме отворени към диалог с всички обединения, с изключение на с Движение за права и свободи. Основно можем да водим договаряния с обединения от патриотичния бранш, да вземем за пример с Българска социалистическа партия ние няма защо да беседваме, по-скоро сме дясно-консервативна групировка, изясни Симеонов.

Той обаче добави, че е имало диалог с дясно-консервативната групировка на Петър Москов.

Валери Симеонов призна, че може би фактически е бил катализатор на решението държавното управление да не подава оставка поради митингите през лятото.

Не виждам смисъл да се отива на предварителни избори 6 месеца преди постоянните. Просто не беше патриотично да хвърляме страната в едни безсмислени избори.

Излизаме от този мандат безусловно удовлетворени и мога да изброя неща, които всички българи видяха и знаят и мога да кажа, че те са били приоритет на НФСБ, съобщи още Симеонов.

Като триумфи той уточни приходите - " персонално моя идея беше минималната пенсия да се усили и тя към този момент е 350 лева, аз имам персонален претекст да се боря за това, тъй като знам една 90-годишна жена какво може да си разреши със 160 лева " ; завършването на защитното преградно оборудване с Турция - " в България няма бежанци, няма незаконни, това беше персонално моя идея " ; както и акция " Шум " - " която в последна сметка завърши с настоящ закон и моите акции, които бяха обект на насмешка, дадоха резултат още 2017-2018 г ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР